«Схуд на 8 кг»: Улюбленець Пугачової Валерій Леонтьєв продемонстрував фігуру в Дубаї

71-річний співак швидко оклигав від китайської хвороби і відправився в теплі країни засмагати.

Чи то в зв’язку з коронавірусів, то чи через стан здоров’я, але Валерія Леонтьєва, давнього друга Алли Борисівни Пугачової, зараз нерідко зустрічають на важливих світських заходах. Майже весь час, поки в Росії був карантин, співак був в Америці. І не в гостях, а у власному будинку Майамі. Нещодавно співак повернувся в Москву за деякими робочих справах, проте вирішив не засиджуватися в холодній країні, і відправився на відпочинок в Арабські Емірати.

Судячи з фото, Леонтьєв істотно схуд – мабуть, бігав по американському узбережжю

«Він спочатку трохи набрав, а зараз, дійсно, скинув 8 кілограмів», – розповів виданню « Стархіт » концертний директор артиста Борис Чигир.

Борис пояснив, що його підопічний активно займається спортом, і не дотримується ніяких дієт. А з приводу поїздки в Емірати розповів, що там у Валерія Леонтьєва були не відпочинок, а робочі справи.

У Дубаї співака запримітили шанувальниці

Фото з Леонтьєвим виклала прихильниця
Фото з Леонтьєвим виклала прихильниця

З огляду на те, скільки Валерію платять за виступи, він може літати в Емірати хоч кожен день. За інформацією, яку дізналися журналісти, гонорари співака в Новий хід складають близько ста тисяч євро. І це трохи більше, ніж за півгодини пісень і танців на сцені. Хоча Леонтьєв в новий рік останнім часом вважає за краще не працювати. Напевно, вік уже не той, і він хоче проводити більше часу з рідними. У всякому разі, так припускають шанувальники.

Тим більше, в штатах у колишнього улюбленця Пугачової є дружина Людмила Ісакович. Саме вона свого часу виступала затятим ініціатором того, щоб популярний Леонтьєв пішов зі сцени.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.