Як виглядає 74-річна мама Ані Лорак, яка здала Кароліну в інтернат? (ФОТО)

Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і працює в Росії, рідко показує в Інстаграм членів своєї сім'ї.

Але недавно вона зробила виняток. Фото з маленькою Кароліною швидко рознесли фан-сторінки. Маму Ані Лорак звуть Жанна Василівна. Коли Ані Лорак була ще зовсім дитиною, мати змушена була здати дівчинку в інтернат, щоб отримати можливість якось заробляти на життя, і дати доньці освіту. У той час найближчою людиною Ані був її старший брат, який у всьому її підтримував і допомагав.

Ані Лорак своїми рисами обличчя і великими добрими очима пішла в маму

Важке дитинство тоді ще нікому невідомої дівчини не відбило у неї любов до матері. Тому днями вона ніжно і зворушливо привітала найголовнішу жінку свого життя з днем народження.

Нагадаємо, що Ані Лорак родом з українських Чернівців. Довгий час вона жила в Україні, проте кілька років тому, після зради чоловіка Мурата, вона забрала дочку і поїхала. Після цього її в Україні не дуже сприймають як артистку, навіть бойкотували її концерти.

Незважаючи на те, що мама здала маленьку Ані Лорак в інтернат, сьогодні знаменитість зазначає, що ніколи не тримала зла на батьків.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.