Невже це Світлана Букіна? Зірка серіалу “Щасливі разом” поділилася фото з підрослими дочками

Пам'ятайте блондинку-дурничку Світла Букіну з серіалу "Щасливі разом "? Зараз ви її просто не впізнаєте.

Як виявилося, в житті вона зовсім не така, якою її описали в серіалі. А зовсім протилежна. Спільного у Дарини Сагалової (справжнє ім’я Свєти Букіної) і її серіальної актрисою – практично нічого, тільки колір волосся. Оскільки вона прославилася завдяки “Щасливі разом “, Дарина надовго стала актрисою однієї ролі. Вона навіть зараз не може стверджувати, що вибралася з ув’язнення зв “дурненькі ” з “Букіних “.

У реальному житті Дарина Сагалова заміжня і виховує двох дочок, фото яких показала в своєму Інстаграм-акаунті

Дочок звуть Єлизавета і Стефанія. Мама нерідко викладає їх фото в Інстаграм. Шанувальники відзначають, що дівчатка дуже схожі на свою зоряну маму.

Як виглядають доньки Світлани Букіної з серіалу "Щасливі разом"?
Як виглядають доньки Світлани Букіної з серіалу “Щасливі разом”?

“Мої улюблені, вже зовсім дорослі дівчатка. Просто хочу зайвий раз зізнатися в любові цим лисенятам)) цукерки мої! Я вас дуже люблю! Ви у мене краще за всіх)) “, – написала Дарина Сагалова в описі до знімків своїх дівчаток.

https://www.instagram.com/p/CEKhe1rKq3e/

Серіал про Букіних прославився своєю простотою, легкістю подачі, доступністю і гумором. А ще – дурними і банальними ситуаціями, більшість з яких були знайомі глядачеві.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!