Як виглядає мама Вєрки Сердючки в реальному житті без гриму і сценічного образу: її не впізнати

Актриса Інна Білоконь, більш відома як мама Вєрки Сердючки, в реальному житті без гриму виглядає абсолютно по-іншому. Зараз ви і самі в цьому переконаєтеся.

Головна провідниця країни стала справжнім феноменом української естради, проте без своєї сценічної “мами” Інни Адольфівни вона не була б такою успішною. Їх дует вийшов настільки вдалим, що вони вже багато років запалюють публіку і кожен раз викликають непідробний захват у глядачів.

Не можна не відзначити, що виконавець ролі Вєрки Андрій Данилко з самого початку не приховував особистість, чого не скажеш про маму. Довгий час її ім’я залишалося загадкою, але тепер всі знають, що під маскою норовливої відчайдушної сільської жінки ховається Інна Білоконь.

Инна Белоконь и Андрей Данилко
Інна Білоконь і Андрій Данилко

Примітно, що героїня нашої сьогоднішньої статті стала актрисою, так і не отримавши профільної освіти, причому вона навіть знімається в кіно.

Як і багато сучасних людей, Інна веде свій мікроблог в соціальних мережах, де прихильники мають можливість побачити її реальне життя. До того ж не буде перебільшенням сказати, що практично всі знають, як виглядає мама Вєрки Сердючки, а ось саму Білоконь на вулиці можуть і не впізнати.

Фото из Instagram Инны Белоконь
Фото з Instagram Інни Білоконь
Фото из Instagram Инны Белоконь
Фото з Instagram Інни Білоконь

Героїня статті — 52-річна блондинка приємної зовнішності, яка не боїться бути смішною. Втім, саме це підкуповує публіку, тому їх з Данилко дует так стрімко завоював народну любов.

Фото из Instagram Инны Белоконь
Фото з Instagram Інни Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь

До речі, як би багатьом не хотілося, але Інна заміжня не за своїм колегою по сцені, а за непублічним чоловіком на ім’я Олег Білоконь, його ж прізвище вона носить. У шлюбі у пари народилася дочка Яна, їй вже 21 і зараз вона вчиться в Польщі.

Фото из Instagram Инны Белоконь (она с мужем)
Фото з Instagram Інни Білоконь (вона з чоловіком)
Фото из Instagram Инны Белоконь (она с мужем с дочерью)
Фото з Instagram Інни Білоконь (вона з чоловіком з дочкою)

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.