Марічка Падалко несподівано пішла по стопах Каменських: нагадала про важливе, роздягнувшись перед камерою

Відома українська телеведуча Марічка Падалко несподівано для шанувальників оголилася перед камерою. У такому вигляді зірка ТСН вирішила нагадати про важливе.

Оскільки героїня нашої сьогоднішньої статті веде програму новин, образи для ефірів вона обирає строгі. Незважаючи на це, теледіва не боїться ризикувати, що доводить її нове фото в Instagram.

Так, Марічка позувала зовсім без одягу, але це не те, що багато хто може подумати. Справа в тому, що так вона розповіла про недавню мамографію, яку робить регулярно і радить всім жінкам теж слідувати її прикладу.

Маричка Падалко
Марічка Падалко

«Однією тривогою менше! Рік можу тепер не хвилюватися. Роблю це дослідження вдруге, раніше стежила по УЗД, але щоразу відкриваю якусь нову інформацію», — пише Падалко.

Далі вона розповіла, що обстежуватися у мамолога необхідно в певні дні циклу, оскільки від цього залежить інформативність результатів. Також ведуча акцентувала увагу на тому, що в групу ризику раку молочної залози може потрапити кожна, оскільки це залежить від гормональних стрибків, що відбуваються в жіночому організмі постійно.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

А щоб не лякати підписниць, Марічка заспокоїла — онкологія грудей на 95% виліковна, якщо виявити її на ранній стадії. Допоможуть в цьому регулярні лікарські огляди і аналізи.

Не можна не сказати, що колега Падалко Алла Мазур та сама рік тому дізналася, що таке захворіти на рак.

Алла Мазур
Алла Мазур

На щастя, завдяки своєчасній постановці діагнозу вже зараз зірка знаходиться в стадії ремісії. Її приклад як найкраще доводить, що за своїм здоров’ям потрібно і важливо стежити.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.