Зняла з себе все: колишня подружка Сергія Притули Катя Варнава постала в чому мати народила

Екс-ведуча проекту "Хто зверху " і колега Сергія Притули Катерина Варнава здивувала шанувальників епатажним виглядом.

Вона в останні кілька років живе і працює в Росії. Її основна спеціальність – це діяльність телеведучої і гумор. Також вона веде Інстаграм-блог, де щосили намагається утримати публіку. Ось і додала фото в чому мати народила. Ще й з підвищеним рівнем рослинності. Фоловерів її дуже добре висміяли. Пишуть, нехай тепер думає що викладає.

Подивитися фото без фільтрів і наклейок можна в Інстаграм Каті Варнави

Варто відзначити, що фото з підтягнутим “горіхом ” Каті викликало в мережі бурхливі обговорення. Одні його хвалили, інші ж посміялися.

Фото Каті Варнави
Фото Каті Варнави

Зараз Катя Варнава не знімається в українських проектах. Головним проектом останніх дванадцяти років залишається шоу “Камеді Вумен “, резидентом і головною дійовою особою якого вона стала.

Камеді Вумен випускають з 2008 року по сьогоднішній день.

Також варто додати, що до Варнави приписували роман з її українським колегою, одруженим Сергієм Притулою. Однак сам граціозний шоумен спростував всі чутки. А ось Катя вважала за краще мовчати з цього приводу, і навіть іноді жартувала над тим, що хотіла б собі такого харизматичного чоловіка.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.