Доказ того, що молодий Філіп Кіркоров зраджував дружині з Анастасією Стоцькою, а Лазарєв все це бачив (ФОТО)

Раніше, коли Алла Борисівна і Філіп Бедросович ще були разом, їх пару вважали зразковою.

Однак потім вони різко розійшлися, і шанувальники запідозрили щось недобре. Підозрілий розлучення збігся якраз з співпрацею Кіркорова зі своєю новою підопічною – рудої молодий красунею Анастасією Стоцької. І тоді пішли чутки, що Кіркоров нібито проводить час в надмірній близькості з молодою співачкою. Однак це лише одна з версій, яку ні Філіп, ні Анастасія не підтверджуючого.

Зараз прихильники бачать як дорослішає син Стоцької, і знаходять, що він дуже сильно схожий на Філіпа

Однак Анастасія стверджує, що батько її сина – інша людина.

У своєму Інстаграм-блозі зоряний фотограф Роман Родін, який довгий час працював із зірками першої величини, опублікував знімок зі зйомок серіалу “Свати “.

Якраз це була та новорічна серія, де Кіркоров зіграв роль продюсера Насті. А Роман Родін встиг зафіксувати їх, поки ті спілкувалися в перервах між зйомками. До них якраз підійшов улюбленець Ані Лорак Сергій Лазарєв, і вони щось бурхливо обговорювали.

А ви дивилися ситком “Свати “? Зараз якраз кипить робота над зйомками завершального сьомого сезону. Однак поки невідомо коли саме проект покажуть по телеекранах. Імовірно, не раніше, ніж навесні 2021 року. І це в разі, якщо зйомки знову не доведеться перенести або скасувати на непередбачений термін.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!