Колишній чоловік Ані Лорак показав, по кому нудьгує найбільше: “Моя безмежна любов “

Екс-чоловік співачки Ані Лорак Мурат з невимовним прізвищем Налчаджиоглу показав у себе в Інстаграм дівчину, яку він любить більше всього на світі.

Якщо ви очікували побачити там якусь співачку або модель, то помилилися – це його дочка.

дев'ятирічна Софія
дев’ятирічна Софія

Дев’ятирічна Софія зараз живе з мамою, але, за інформацією Ані Лорак, вона не забороняє бачиться з батьком.

Зараз Мурат Налчаджиоглу по роботі прилетів до Росії, і, можливо, хоче зустрітися зі своєю донькою

Тільки поки невідомо чи дасть на це згоду її мати, тобто колишня дружина Мурата.

Дізнатися чому Ані Лорак і Мурат розлучилися – можете в нашому відео. Там же є і кадри того, як він запалював на стороні, поки дружина важко працювала, щоб знайти гроші на виховання дочки.

Зараз гарячий турецький мачо не нудьгує по своїй дружині, адже завів собі новий об’єкт симпатії. Відомо, що дівчина з України і її звуть Лілія. А ще – вона дуже схожа на співачку Ані Лорак. Мабуть, Мурат все ще не може забути колишню дружину і картає себе за те, що так з нею надійшов.

Так чи інакше, дочка Софія зараз добре спілкується і з мамою, і з батьком. Також вона цього літа знялася в кліпі про свою матір на пісню “Твоєї улюбленої “. Це була дебютна робота Софії.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.