Мадонна, Джулія Робертс, Софі Лорен та інші зірки, які проти епіляції: що виросло, те виросло (фото)

Прихильниць натуральної краси з кожним днем стає все більше і більше. Цей тренд захопив навіть світ шоу-бізнесу. Нижче ми покажемо вам зірок, які проти епіляції.

Сучасна культура сформувала в суспільстві розуміння того, що жінка повинна позбуватися від кожного зайвого волоска на тілі, щодня фарбуватися і в цілому виглядати на висоті.

Манікюр, педикюр, зачіска, макіяж, епіляція — все це є в списку справ чи не у кожної представниці прекрасної статі. І здавалося б, хто як не зіркові красуні повинні відрізнятися своєю доглянутістю? Однак героїні нашої сьогоднішньої добірки вирішили піти проти громадської думки.

Зараз в Європі, США і в цілому на заході набирає силу рух дам проти гоління. Його послідовниці вважають, що жіноче тіло прекрасне без жодних втручань. До того ж знищувати рослинність змушує індустрія краси, яка заробляє на цьому непогані гроші.

Навіть деякі знаменитості дотримуються такої думки і в якості підтримки постають перед публікою такими, якими їх створила природа — з неголеними пахвами і не тільки. Вразливим краще не дивитися.

Бейонсе
Бейонсе
Кара Делевінь
Кара Делевінь
Майлі Сайрус
Майлі Сайрус
Джулія Робертс
Джулія Робертс
Софі Лорен
Софі Лорен
Брітні Спірс
Брітні Спірс
Мадонна
Мадонна
Дрю Беррімор
Дрю Беррімор
Лола Керк
Лола Керк
Селін Діон
Селін Діон
Джульєтт Льюїс
Джульєтт Льюїс

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.