Мадонна, Джулія Робертс, Софі Лорен та інші зірки, які проти епіляції: що виросло, те виросло (фото)

Прихильниць натуральної краси з кожним днем стає все більше і більше. Цей тренд захопив навіть світ шоу-бізнесу. Нижче ми покажемо вам зірок, які проти епіляції.

Сучасна культура сформувала в суспільстві розуміння того, що жінка повинна позбуватися від кожного зайвого волоска на тілі, щодня фарбуватися і в цілому виглядати на висоті.

Манікюр, педикюр, зачіска, макіяж, епіляція — все це є в списку справ чи не у кожної представниці прекрасної статі. І здавалося б, хто як не зіркові красуні повинні відрізнятися своєю доглянутістю? Однак героїні нашої сьогоднішньої добірки вирішили піти проти громадської думки.

Зараз в Європі, США і в цілому на заході набирає силу рух дам проти гоління. Його послідовниці вважають, що жіноче тіло прекрасне без жодних втручань. До того ж знищувати рослинність змушує індустрія краси, яка заробляє на цьому непогані гроші.

Навіть деякі знаменитості дотримуються такої думки і в якості підтримки постають перед публікою такими, якими їх створила природа — з неголеними пахвами і не тільки. Вразливим краще не дивитися.

Бейонсе
Кара Делевінь
Майлі Сайрус
Джулія Робертс
Софі Лорен
Брітні Спірс
Мадонна
Дрю Беррімор
Лола Керк
Селін Діон
Джульєтт Льюїс