А у неї глибше! Розкішна Тіна Кароль своїм декольте переплюнула і Сєдокову, і Астаф’єву (фото, відео)

Після розкішної фотосесії в VOGUE Тіна Кароль порадувала шанувальників новими вишуканими фото.

Приголомшливо красива Тіна Кароль володіє багатьма талантами, один з яких – бездоганний смак і вміння подати себе. В образах 35-річної співачки, навіть в дуже відвертих, немає ні краплі вульгарності і дисгармонії. Кожне фото і відео можна дивитися і розглядати нескінченно і насолоджуватися безумовною красою.

Тина

Цього разу поп-діва з’явилася в елегантному облягаючій чорній сукні з відкритими плечима і глибоким декольте. Особливість дизайну – пишні рукави оригінальної конструкції, оксамитові вставки і стриманий декор з каменів Сваровскі і чорних кристалів.

Тина

 

Автор наряду – відомий британський дизайнер Давид Кома (David Koma), він виходець із Росії, провчився в знаменитій “Мусі ” (Художня академія імені А. Л. Штігліца в Санкт-Петербурзі). А коли йому виповнилося 18, надійшов в знамениту лондонську школу дизайну Saint Martins. Потім заснував свій бренд, якому вже 11 років, а клієнтами є багато світових знаменитостей, серед них і наша Тіна Кароль.

Доповнюють образ розкішні сережки від Укрзолото.

 ""

Автор фото: Anton Kulakowskiy

 

Автор відео: Alina Symonenko

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.