54-річна Ольга Сумська показала обличчя крупним планом: не єдиної зморшки

54-річна українська актриса Ольга Сумська в черговий раз здивувала публіку своїм бездоганним зовнішнім виглядом.

Українська актриса Ольга Сумська є активним користувачем мережі. Артистка регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими знімками зі зйомок, кадрами з особистого життя і навіть рецептами. Цього разу Ольга опублікувала в своєму Інстаграмі Селфі, продемонструвавши своє обличчя крупним планом. Актриса позувала в коричневому пальто і светрі. Вона розпустила світле волосся. Сумська зробила повсякденний макіяж з акцентом на очі.

Шанувальники акторки захопилися її красою і засипали компліментами в коментарях. «Дуже красива і ніжна», «Оля, ви красива жінка і прекрасна артистка.», «Оля, Вам давно пора розкривати свої секретик омолодження та догляду. Ви так чудово виглядаєте! »,« Щаслива жінка завжди виглядає чудово », – прокоментували знімок користувачі Мережі.

Нагадаємо, Ольга Сумська – відома українська актриса театру і кіно, фільмографія якої становить понад 90 ролей. Також Сумська – володарка престижної нагороди Заслужена артистка України.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.