Ольга Сумська кардинально змінила імідж заради ролі в кіно: більше не блондинка

Відома вітчизняна актриса Ольга Сумська зважилася на кардинальну зміну іміджу заради чергової ролі. Зірку всі звикли бачити блондинкою, але тепер все зміниться.

Українській Роксолані вже 54, проте до пенсії вона поки що не готується, та й виглядає Ольга набагато молодше за свої роки. Зараз вона їздить з гастролями по Україні настільки, наскільки це можливо в умовах пандемії, а також знімається в комедійному серіалі «Юрчишини» для телеканалу ICTV.

Сюжет крутиться навколо сімейства, батько якого зовсім недавно повернувся з в’язниці і дізнався, що син зрадив його, влаштувавшись на роботу в нову поліцію.

Актеры второго сезона «Юрчишиных»
Актори другого сезону «Юрчишини»

Героїня нашої сьогоднішньої статті приєдналася до акторського складу в другому сезоні комедії, де вона виконає роль епатажної емігрантки Тамари — колишньої дружини зека.

Зйомки нових серій в самому розпалі, тому Сумська часто радує шанувальників в соціальних мережах кадрами закулісся. До речі, артистка активно веде свій мікроблог в Instagram, де на неї підписані вже більше 700 тисяч користувачів.

Ольга Сумская на съемках
Ольга Сумська на зйомках

На цей раз в Stories Ольга постала оновленою — з яскраво-рожевим волоссям в колір помаді та блузі. Якщо ви вже занепокоїлися, то можете бути спокійні, адже актриса всього лише випробувала на собі один з Insta-фільтрів, помітивши, що він просто створений для її образу. Втім, з цим важко не погодитися.

Скриншот из Instagram Ольги Сумской
Скріншот з Instagram Ольги Сумської

Подивитися «Юрчишини» з Сумською телеглядачі зможуть в наступному році, так що чекати залишилося не так вже й довго.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.