10 найкоротших зіркових шлюбів: від двох місяців до 1 дня – і розійшлися як у морі кораблі

Скільки завжди шуму навколо нового шлюбу чергової зірки! Куди більше дивує несподіваний, раптове розлучення - не встигли одружитися, а вже зі скандалом розходяться.

Як це буває? Спочатку в медіа з’являються перші чутки про новий роман, потім журналісти строчать статті «коли вже весілля?» на підставі швидкоплинних знімків від папараці, і нарешті – в профілі соціальної мережі змінюється статус на «зайнятий», а знаменитість виставляє кілька фотографій з торжества. Весь цей процес займає від декількох місяців до декількох років і став вже типовим для шоу-бізнесу. Хто з відомих особистостей швидко зрозумів, що помилився? Ось список найбільш недовгих спілок.

Кім Кардашьян та Кріс Хамфріс

Кім Кардашьян та Кріс
Кім Кардашьян та Кріс Хамфріс

Перш, ніж вийти заміж за репера Каньє Уеста, Кім Кардашьян вже двічі була заміжня – і один з цих шлюбів закінчився дуже скоро. З баскетболістом Крісом Хамфріс вони прожили разом всього 72 дня, і, судячи з того, які гроші модель заробила за трансляцію церемонії, з її боку це був продуманий піар-хід. Партнера в свої плани присвятити вона не спромоглася, так що хлопець був в щирому шоці.

Памела Андерсон і Рік Саломон

Памела Андерсон і Рік Саломон
Памела Андерсон і Рік Саломон

Швидко розвалився союз Памели Андерсон і Ріка Саломона – перша з двох спроб офіційно оформити стосунки вичерпала себе за 2 місяці. Подружжя втомилися один від одного, тому зрозуміли, що погарячкували – але любов виявилася сильніше, і через сім років спілкування пара знову зареєструвала шлюб. На цей раз він «прожив» півтора року. Ще один шлюб Памели, на цей раз з Джоном Пітерсом, тривав лише 12 днів.

Анастасія Заворотнюк і Олаф Шварцкопф

Анастасія Заворотнюк і Олаф Шварцкопф
Анастасія Заворотнюк і Олаф Шварцкопф

Більше двох місяців не витримала свого чоловіка і Анастасія Заворотнюк – бізнесмен Олаф Шварцкопф зробив пропозицію актрисі буквально на третій день після знайомства, а вона вирішила не відмовлятися. Правда незабаром довелося розривати узи, адже чоловік до сімейного життя виявився не готовий – грав в азартні ігри, захоплювався жіночою увагою, зовсім не думав про дружину. Вагітна Заворотнюк мовчки поїхала в Росію і розлучалася вже дистанційно, дитини вона втратила.

Дрю Беррімор і Джеремі Томас

Дрю Беррімор і Джеремі Томас
Дрю Беррімор і Джеремі Томас

У самої юності у Дрю Беррімор був досвід «дурниці по молодості» – вона вирішила вийти заміж за свого начальника, Джеремі Томаса, у віці 19 років. Але місяці сімейного життя виявилося досить, так що Дрю кинула чоловіка без жалю.

Едді Мерфі і Трейсі Едмонс

 "Едді

Всього через два тижні після весілля розлучилися Едді Мерфі і Трейсі Едмонс – пара усвідомила несумісність характерів посеред медового місяця на Бора-Бора. Залишок відпочинку вони мало контактували, а по поверненню додому тихо розлучилися.

Памела Андерсон і Джон Пітерс

Памела Андерсон і Джон Пітерс
Памела Андерсон і Джон Пітерс

Разом пара прожила рівно 12 днів. До весілля в січні 2020 року ці фірми жили 2 місяці, а менше ніж через 2 тижні тихо розійшлися і анулювати шлюб.

Шер і Грегг Оллман

Шер і Грегг Оллман
Шер і Грегг Оллман

У далекому 1975 році був період, коли в журналах всі найгучніші статті були пов’язані зі співачкою Шер – спочатку вона голосно і скандально розлучалася, потім «показала» публіці свого адюльтеру Грегг Оллман, а вже через 3 дні після офіційного розлучення з чоловіком зіграла весілля з новим. Але з коханцем Шер прожила рівно 9 днів, адже алкоголік і наркоман Оллман в сімейному житті виявився нестерпним.

Женя Белоусов і Наталя Ветлицька

Женя Белоусов і Наталя Ветлицька
Женя Белоусов і Наталя Ветлицька

Після 9 днів шлюбу вирішили його анулювати шлюб і Женя Белоусов з Наталією Ветлицькою – їх на узаконення відносин штовхнув Новий рік, а коли свято закінчилося, зникло і «диво» в їх відносинах. Так що в перший же робочий день після вихідних шлюб розпався.

Брітні Спірс і Джейсон Олександр

Брітні Спірс і Джейсон Олександр
Брітні Спірс і Джейсон Олександр

З дивовижною швидкістю після церемонії розійшлися Брітні Спірс і Джейсон Олександр. Вони одружилися майже випадково, на п’яну голову і теж під Новий рік – тільки ось Брітні постраждала від спонтанного рішення не тільки психологічно, а й фінансово. Джейсон при розлученні зажадав повноцінний суднових розглядів і матеріальної компенсації.

Ігор Матвієнко і Джуна

Ігор Матвієнко і Джуна
Ігор Матвієнко і Джуна

Ну і рекордсмени списку – Ігор Матвієнко і Джуна. Їм довелося відкликати заяву вже через 1 день після весілля. Події відбувалися наступним чином: Матвієнко був величезним фанатом ведуньі, і Джуна про це знала. Побратися з хлопцем вона вирішила на грунті сімейної сварки з братом, щоб довести рідним свою непокору – і варіанту краще, ніж імпульсивно вийти заміж, не знайшлося. Вже на наступний ранок після торжества довелося вибачатися перед Ігорем і вести його в ЗАГС для розлучення.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.