Довговолосий кучерявий юнак: Потап показав, як виглядав до зустрічі з Настею Каменських

Відомий репер Потап вже багато років не зраджує своєму образу коротко стриженого брутального чоловіка. Нещодавно артист опублікував фото 20-річної давності, в якому показав, що колись він виглядав зовсім інакше.

Далеко не всі фанати Потапа знають, чим він займався до того, як почати кар’єру артиста. Олексій Потапенко з дитинства займався спортом, а саме водним поло. У дитинстві і юності майбутній артист хотів пов’язати своє життя саме зі спортом і після школи вступив до Київського університету фізичного виховання. Крім того, Потап навіть був капітаном Динамо з водного поло та їздив на міжнародні змагання.

Сьогодні, 16 листопада, Потап опублікував своєму Інстаграмі архівне фото з тих часів, коли він ще був в команді Динамо з водного поло.

“Команда Динамо Київ, по водному поло, чемпіон України 1999-2000 років, знайшли мене?”, – заінтригував шанувальників Олексій.

На фото 20-річної давності практично неможливо знайти артиста, але підписники відразу ж почали писати свої припущення. Пізніше Потап зізнався, що на знімку він – кучерявий хлопець у верхньому ряду, біля хлопця в темних окулярах.

Потап був кучерявим довговолосих юнаків
Потап був кучерявим довговолосим юнаком

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.