Три покоління Полякових: мама Олі Полякової, сама співачка і її дочка (ФОТО)

Молодша дочка Олі Полякової Аліса показала, як виглядає її бабуся. Шанувальники визнали, все три покоління дуже схожі між собою - красуні.

Відзначимо, Світлана Іванівна Полякова – мама Олі Полякової. Але вона не закрита особистість, так як вже знімалася в кліпі своєї дочки разом з онуками. Вона підтримує обома руками популярність і ту нішу, яку вибрала її дочка.

Оля Полякова дуже схожа на свою маму, а дочки Олі Полякової – дуже схожі на свою маму

Світлані Іванівні зараз 61 рік, але виглядає вона дуже молодо і свіжо. В одному зі своїх прямих ефірів Оля Полякова пожартувала, що її маму часто плутають з подружкою.

Бабуся дуже любить проводити час зі своїми онуками. Особливо з Алісою, адже Марія вже доросла, і сама розпоряджається своїм часом. А ось маленької внучки ще потрібна турбота і увага.

Аліса показала, як вони з бабусею позували будинку, щоб зробити Селфі. Дівчинка виклала фото в своєму Інстаграм-акаунті, і вони зібрали десятки коментарів шанувальників.

Мама Олі Полякової та її молодша дочка Аліса
Мама Олі Полякової та її молодша дочка Аліса

Поки мама працює, їздить на гастролі і виступи, вдома її замінює бабуся. Полякова говорила, що багато в чому зобов’язана своїй мамі через допомоги у вихованні дітей.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.