Не сукня, а суцільний виріз: Тіну Кароль не зупинити — намагається заманити Балана будь-якими способами

Відома українська співачка Тіна Кароль в черговий раз вразила наповал своєю красою в минулому випуску «Танців з зірками». Дан Балан не зможе встояти.

Героїню нашої сьогоднішньої статті не дарма вважають іконою стилю в усьому вітчизняному шоу-бізнесі. Вона завжди вибирає для виходів у світ неймовірно розкішні і стильні вбрання, тому їй намагаються наслідувати не тільки фанати, а й колеги.

Зараз на телеканалі «1+1» триває новий сезон самого танцювального проекту країни, який вже добігає кінця, а Тіна є беззмінною співведучою Юрія Горбунова. Публіка любить їх дует, що не дивно, адже він неймовірно органічний.

Тіна Кароль і Юрій Горбунов
Тіна Кароль і Юрій Горбунов

У 12 випуску Кароль вийшла на паркет у відкритій вечірній сукні з глибоким вирізом на нозі і зачаровуючим декольте. Доповненням образу стали чорні босоніжки на підборах, гарні прикраси, пишна укладка і бездоганний макіяж.

Як і завжди, виконавиця опублікувала у себе в Instagram кілька фото з-за лаштунків шоу, які миттєво розлетілися по мережі і розбурхали уяву величезної армії її фанатів. Ось що вони пишуть в коментарях:

  • «Королева»;
  • «Левиця»;
  • «Неймовірно гарна»;
  • «Просто ідеал»;
  • «Викликайте швидку, тут серцевий напад».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Без критики теж не обійшлося. Деяким наряд Тіни видався надто нескромним, хоча зірка регулярно стикається з подібними відгуками, так що їй вже точно не звикати.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.