56-річна молода мама Оксана Байрак показала свій красивий “п’ятий горіх” і таємне тату в пахви

Оксана Байрак не перестає дивувати - поки про нові творчі проекти нічого не чути через карантин, режисер і сценарист вирішила поекспериментувати зі своїм тілом.

Сьогодні на сторінці в соцмережах 56-річної знаменитості з’явилися фотографії її нової татуювання – вона набила композицію з розкішних червоних троянд на руці.

Оксана Байрак
Оксана Байрак

Свій пост в Інстаграме зірка доповнила рядками з її улюбленого твору – роману Булгакова «Майстер і Маргарита». Обраним абзацом Оксана натякає «не судити по зовнішності, адже високий ризик помилки», а ще повідомляє, що до балу Воланда готова – хтось із знайомих підказав їй, що як раз в ці дні відьми збираються на щорічний шабаш.

Оксана Байрак
Оксана Байрак

Зрозуміло, на знімках добре видно підтягнуту фігуру жінки – вона часто виставляє подібні «нескромні» фото. Буквально на днях Байрак хвалилася гнучкістю і розтяжкою, але на той раз в домашній піжамі. Вже через пару днів Оксана напевно знову чимось здивує своїх передплатників.

Оксана Байрак
Оксана Байрак

Нагадаємо, що у вересні 2019 року Оксана у віці 55 років стала мамою дівчинки Лізи – її народила сурогатна мати.

Дочка Оксани Байрак в віці декільеох місяців
Дочка Оксани Байрак в віці декільеох місяців

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.