Дмитро Комаров показав як виглядав в дитинстві: карапуз, але риси майже не змінилися

Телеведучий і мандрівник Дмитро Комаров показав як виглядав в дитинстві.

Він прикріпив до посту ностальгічне фото, де показав як зі своїми родичами – сестрою і братом. Зворушливі знімки він показав, залишивши дуже романтичну підпис.

“Як і будь-яка дитина, в дитинстві я обожнював подарунки. І просив їх)) В якийсь момент я почав наполегливо просити маму і тата ” блатіка і сетлічку “(” Р “я до роботи з логопедом не вимовляв ). Я робив це по-дитячому щиро, бо бачив, як грають і дружать інші хлопчики і дівчатка з братами і сестрами. і не сумнівався, що можна отримати одразу обох)) “, – написав найвідоміший мандрівник Дмитро Комаров.

Фото с Инстаграм Дмитрия Комарова
Фото з Інстаграм Дмитра Комарова
Фото з Інстаграм Дмитра Комарова
Фото з Інстаграм Дмитра Комарова
Фото з Інстаграм Дмитра Комарова
Фото з Інстаграм Дмитра Комарова

Мандрівник і Заслужений журналіст України Дмитро Комаров показав, як виглядають його брат і сестра-двійнята

Він написав, що коли йому було шість років, у нього народилися брат і сестра, двійнята. І розповів, що це був справжній сюрприз, адже при вагітності радянський апарат УЗД показав тільки одного малюка в утробі.

“Здивовані були всі, крім мене: я ж просив братика і сестричку “, – пожартував відомий телеведучий. Сьогодні у них день народження, тому Комаров не втримався, і повідав публіці всю історію їх появи на світло. Варто відзначити, що зараз його брат і сестра щасливо живуть, і спілкуються зі своїм братом-мандрівником, поки той будинку відпочиває від відряджень.

Звуть сестру Ліна, а брата – Коля. Дмитро Комаров шкодує, що в це свято він далеко від своєї сім’ї, але щиро їх вітає.

Шанувальники помітили, що з дитинства Діма зовні в основних рисах обличчя практично не змінився – особа таке ж кругле, з виразними губами і бровами.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.