Дочка онкохворої Заворотнюк зробила несподіване зізнання: «Хотіла змінити ім’я»

Дочка відомої актриси Анастасії Заворотнюк Анна зробила несподіване зізнання в своєму мікроблозі.

Вже більше року зірка «Моєї прекрасної няні» Анастасія Заворотнюк бореться з важким захворюванням – раком головного мозку. Про стан актриси сім’я Заворотнюк не розповідає. Все, що відомо про Анастасію – не більше, ніж чутки і одкровення наближених до неї людей.

Анастасія Заворотнюк бореться з онкологією
Анастасія Заворотнюк бореться з онкологією

Єдина людина з сім’ї Заворотнюк, який веде активне соціальне життя – 24-річна дочка актриси Ганна. Дівчина дуже активно веде свій Інстаграм і регулярно публікує свіжі фотографії і ділиться своїми думками. Цього разу Анна опублікувала фото, де постала в образі «пацанки». Дівчина, присівши навпочіпки, сфотографувалася на вулиці. Анна була одягнена у вільну картату сорочку і широкі рвані джинси.

У підписі до фото Анна поділилася, що раніше, в шкільні роки, вона мріяла мати інше ім’я, оскільки дівчаток її покоління дуже часто називали Аннами. Зараз же дівчині дуже подобається її ім’я і вона не уявляє себе з іншим.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати свіже фото. Багато відзначили, що Анна дуже схожа на свою маму Анастасію Заворотнюк. «Анна, ви прекрасні!», «На останньому фото вилита мама», «Потрібно знімати продовження прекрасної няні) Реінкарнація)», – відреагували на знімок фоловери.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.