Пацанка Настя Покрищук продовжує “перетворення”: після надмірного збільшення скул зайнялася зачіскою

Зірка «Пацанок» Анастасія Покрищук продовжує своє шалене перетворення. Саме завдяки яскравій зовнішності дівчина і прославилася.

Героїні нашої сьогоднішньої статті 31, а в проекті «Від пацанки до панянки» вона затрималася ненадовго. Проте Настя встигла запам’ятатися всій Україні, адже на момент зйомок у неї вже були збільшені вилиці і губи.

Настя в Пацанках
Настя в Пацанках

Примітно, що на цьому вона не зупинилася і зупинятися не збирається. Більш того, Покрищук самій подобається те, як вона виглядає зараз, тому на образи та інші випади в свою сторону від недоброзичливців Анастасія уваги не звертає, а коментарі в соцмережах не закриває.

Анастасия Покрищук до и после пластики
Анастасія Покрищук до і після пластики

Звичайно, у пацанки є Instagram, причому зі значною кількістю підписників — їх вже більше двохсот тисяч. Там регулярно з’являються нові фото і відео дівчини, а на цей раз вона показала зміни в зачісці.

Так, Настя зробила кольорове нарощування волосся, додавши жовтих, салатових і синіх пасом до її основного яскраво-рожевого кольору.

Скриншот из Instagram Анастасии Покрищук
Скріншот з Instagram Анастасії Покрищук

Як не дивно, але в коментарях під постом дуже багато хороших слів на адресу епатажної блогерши — шанувальникам імпонує її зовнішність:

  • «Дуже красиво вийшло»;
  • «Це чудово»;
  • «Найкраща, так тримати!»
  • «Я хоч і проти таких фарбувань, але це дійсно красиво».

До пластики Покрищук вдалася через комплекси, тепер же вона відчуває себе набагато впевненіше, ніж раніше. Саме такого ефекту героїня статті і домагалася.

Подробиці з життя ще однієї жертви пластики дивіться у відео:

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?