Зімкнула рогатку: Лесю Нікітюк присоромили за одкровення і вона стала позувати скромніше

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує розбурхувати публіку сміливими фото, але зірка все ж вирішила прислухатися до шанувальників і тепер позує скромніше.

Героїню нашої сьогоднішньої статті без перебільшення можна назвати головною мандрівницею країни, адже свою популярність вона здобула саме завдяки тревел-шоу «Орел і решка».

Незважаючи на те що Леся давно пішла з проекту, подорожувати вона не перестала. У неї навіть є власна програма під назвою «Ле Маршрутка», в якій теледіва ділиться цікавими поїздками по Україні. У період світової пандемії це як ніколи актуально, адже закордон зараз не так легко потрапити.

Ле Маршрутка
Ле Маршрутка

Новий сезон шоу вже відзнятий, але з поля зору публіки Нікітюк не зникає. Вона регулярно нагадує про себе свіжими фото і відео в Instagram, де у неї вже цілих 3,5 мільйона підписників.

На цей раз Леся вирішила порадувати фанатів селфі в дзеркалі, для якого вона підібрала розкішне вбрання. Ведуча вдягла чорну блискучу сукню довжини до коліна з глибоким вирізом, волосся уклала легкими хвилями і доповнила вечірній образ акуратним макіяжем.

Леся Никитюк
Леся Нікітюк

Підписала знаменитість пост з властивим їй почуттям гумору:

«Хвилинка самозамилування, ковток ігристого і пішла в кадр… Хоч це буває не часто… Я про кадр».

http://www.instagram.com/p/CHvJ26Sj8RK/

А під публікацією традиційно зібралося безліч захоплених коментарів:

  • «Ідеальна»;
  • «Богиня»;
  • «Яка ви гарна»;
  • «Хороша»;
  • «Красуня і велика розумниця», — пишуть користувачі.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.