Вагітна співачка Валерія з червоними очима розповіла, як рятується від токсикозу: “Фрукти … “

Дружина композитора і продюсера Йосипа Пригожина Валерія показала фото з відпочинку, від якого фанатам просто стало якось не по собі.

Валерія опублікувала фото з відпочинку, де вона є фрукти. В описі до фотографії вона почала розповідати про рекомендації лікарів, але шанувальники, які не дочитавши до кінця відразу злякалися за здоров’я свого кумира. Виявилося, все в порядку. Просто Валерія вирішила дати своїм шанувальникам трохи рад з приводу раціону.

“Лікарі – дієтологи рекомендують їсти фрукти з ранку після пари склянок води, якщо у вас нормальна кислотність. У першій половині дня вживати плоди можна за півгодини до їди або ж через два-три години після. Забудьте про фруктах як десерт “, – пише знаменитість.

Відзначимо, недавно в мережі з’явилися чутки про те, що Валерія і Йосип Пригожин чекають дитину. Шанувальники все видивляються, коли ж в Інстаграм зірки з’являться фото з округляється животом. Але Валерія не поспішає радувати фанатів, тому, можливо, це все виявилося тільки вигадкою заздрісників.

Адже їй вже 52 роки, і народжувати в такому віці не те, що складно, а практично неможливо.

Нещодавно Валерія вирушила і Пригожиним у відпустку, імовірно в Дубай, де проводить всі російські морози.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.