Особисто змінює їй памперси: Галкіна і Пугачову в інвалідному візку таємно зняли сусіди

Про те, що Алла Борисівна Пугачова вже багато хворіє і стала зовсім немічна, почали говорити сусіди пари і їх близькі друзі, які зливають інформацію в ЗМІ.

Незважаючи на те, що Максим Галкін здається щасливим чоловіком і батьком, і публікує виключно радісні фото і відео в свій інстаграм, але ось фанати засікли, як Максим катає свою немолоду дружину на інвалідному візку.

Фото зроблено здалеку, але тим не менш уважні фоловери побачили, що саме так виглядала Алла Борисівна до пластичної операції

Фоловерів відразу розділилися в думці. Одні стверджують, що, звичайно, в такому віці хвороби і слабкості неминучі. А інші гнуть лінію про те, що сім’я тільки показує з себе приблизну, а насправді Примадонна – “звичайна стара “.

Сусіди Примадонни розповідають, що до них нерідко приїжджає швидка і приватний лікуючий сімейний лікар. Вони пов’язують це з тим, що у Алли Борисівни на тлі численних операцій загострилися хвороби, і тепер їй потрібен спокій.

Більше про відносини Алли і її молодого чоловіка, а також про можливе розлучення дивіться на нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.