Юрій Горбунов за принципом Лесі Никитюк та Олі Полякової розсунув ноги на стільці

Відомий телеведучий Юрій Горбунов вже у всю готується до півфіналу і фіналу шоу "Танці з зірками ".

Він анонсував щось цікаве, і показав, як він дає інтерв’ю для проекту. На фото, опублікованих в його Інстаграм, він сів у крісло і розставив ноги.

Фанати в коментарях пожартували, що він зробив це за принципом Олі Полякової та Лесі Никитюк – найближчих колег по майданчику

“Підготовка до півфіналу Танців в розпалі! Буде крутий ефір! “, – написав у описі Юрій Горбунов.

Нагадаємо, що вже цієї неділі, 22 листопада на паркет вийдуть три пари – Надя Мейхер, Санта Дімопулос і Юлія Саніна. Учасники та їх пари виконують відразу три виходи на паркет, і за підсумком у фінал вийдуть дві пари. Боротьба за кубок “Танців з зірками ” настільки напружена, що шанувальники і припустити не можуть хто стане переможцем четвертого сезону.

Головне, не забудьте відправляти повідомлення за своїх кумирів, щоб допомогти їм набрати більше балів, ніж їх конкуренти. Лінії для голосування будуть відкриті з 21:00 в неділю, і практично до кінця прямого ефіру. Проголосувати з одного номера телефону можна максимум 50 разів, і також є супер голос, який дорівнює 7 звичайним голосам.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.