Нещодавно народила Тарабарова показала свою дитину, не наліпив на обличчя смайлик (ФОТО)

У вересні цього року співачка Світлана Тарабарова вдруге стала мамою.

Незважаючи на те, що цей рік видався непростим, Світлані він подарував диво – дочку, в честь якої вона вже встигла випустити цілий альбом під назвою “Сонечко “.

Світлана веде досить відкриту життя, тому всі подробиці можна побачити в Інстаграм

Там на співачку підписані більш ніж півмільйона людей. Шанувальники, до слова, були дуже здивовані тому, що Тарабарова, як її близька колега Анна Саліванчук, що не виклала прямий ефір зі своїх пологів в мережу.

Але вона поспішила показати дитину всій країні, і тепер всі хочуть новоспеченій мамі тільки здоров’я і терпіння.

А ще, шанувальники дивуються з того, як Світлана швидко схудла після пологів і привела своє тіло в форму. Самі подивіться, знімок зроблений менше, ніж через місяць після відвідин пологового залу. А здається, ніби Світлана тільки зійшла з модельного подіуму.

Руда бестія не наважується випадати з щільного робочого графіка, і вже з усіма силами рветься в бій підкорювати перші позиції топових українських чартів.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.