Завидні дівчата: найкрасивіші дочки зірок

Цим дівчатам точно є чому позаздрити: з дитинства у них - увага публіки, популярність, багатство і райдужні перспективи. Але ці привілеї їм дісталися від батьків, а природа нагородила їх чарівністю і привабливою зовнішністю.

Інга Меладзе – старша дочка відомого виконавця Валерія Меладзе. У свої 29 років дівчина – випускниця Кембріджського і Оксфордського університетів. У минулому році вона розлучилася з чоловіком-фінансистом, з яким зустрічалася і жила довгий час.

Інга Меладзе

Поліна Куценко, дочка Марії Порошиної і Гоші Куценко, вирішила піти по стопах зіркових батьків. Вона закінчила театральний інститут ім. Щукіна. Після отримання освіти вона грала в театрі, а також пробувала зніматися у фільмах. Останні проекти, в яких була помічена молода актриса – серіал «Останній мент» і фільм «Компенсація».

Поліна Куценко

Дочка Валерії від першого чоловіка Олександра Шульгіна Анна зараз відома під псевдонімом SHENA? І хоч дівчині до слави її зіркової мами ще далеко, але вона вперто рухається до своєї мети. Тим паче, що з дитинства мріяла стати співачкою. До речі, за освітою вона – драматична актриса театру і кіно.

Анна Шульгіна

Устинья Малініна, як і її батько, вибрала музичну кар’єру. Дівчина народилася в Німеччині, там же отримала освіту, тому вона вільно може розмовляти англійською і німецькою мовами. У 2016 році молода виконавиця дебютувала з першим альбомом «Закохаєшся», де вона виступила автором пісень і аранжування.

Устина Малініна

Фанати Ренати Литвинової бачать в її доньці копію зіркової мами. Уляна деякий час жила у Франції, потім закінчила мистецтвознавчий факультет в Британії. Але і цієї освіти дівчині недостатньо, тепер у молодої особи бажання навчатися в Бельгії. Вона вже дебютувала, як модель і актриса.

Уляна Добровська

Дочка відомого музиканта Валерія Сюткина Віола ще в 10 років стала маленькою зірочкою. Дівчинка презентувала власну книгу з віршами та оповіданнями. Закінчивши школу, Віола вступила на історичний факультет в Американський університет, після якого вибрала шлях, наближений до діяльності її батька. Дочка продовжила вчитися в Сорбонні, освоюючи театральне мистецтво.

Віола Сюткина

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Куди пропали знамениті артистки після завершення популярних серіалів.

Нагадаємо, що зірки навчилися заробляюти на коронавірусі.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.