Раскорячилися і засвітили промежини: Оля Полякова, Маша Єфросиніна та Соня Плакидюк напилися і влаштували показ своїх “зірочок”

Якось зібралися три подружки - Маша, Оля і Соня - і почали квасити. Капусту. Ну і наквасілісь так, що вийшло навіть незручно.

Анонс нового випуску блогу Олі Полякової ВасадуліВагароде (на популярному телеканалі Полявіденіе) під промовистою назвою “Квасимо” ми днями бачили в її Інстаграме. І ось подія відбулася.

Оля вирішила, що у веселій компанії робити цю справу цікавіше і легше, і запросила нерозлучних подружок – провідну Машу Єфросиніну та суддю “Топ-моделі по-українськи” Соню Плакидюк. Залучили і дитячу працю 9-річної дочки Полякової Аліси (до речі, експлуатація дітей поза законом!).

Процес квашення капусти
Процес квашення капусти

Капуста квасилася успішно, про що ви можете подивитися в профілі Полякової. А потім дівчата вирішили всю цю справу обмити, і як в народі кажуть, стали “квасити” біле вино.

Обмивання квашеної капусти
Обмивання квашеної капусти

Тут же пішли всякі жіночі приколи – прийняти ванну, сісти на шпагат, поспівати трохи.

Квашення капусти пройшло успішно
Квашення капусти пройшло успішно

Потім трапився конфуз. Маша демонструвала саморобні пам’ятні знаки і там виявилася помилка. Хто такий неграмотний і не знає, що “заквашено” пишеться з одним “н”, залишилося за кадром.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

А на останок дівчата зовсім розперезалися і вирішили блиснути своїми “п’ятими точками” (навіть не точками, а конкретними кружечками). І дитину в це втягнули.

Зоряні п'яті точки
Зоряні п’яті точки

Де чия “краса”, можна розібрати на відео (пройдіть по стрілочках до останнього кадру):

 

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.