Юрій Горбунов вперше показав обличчя сина від Каті Осадчої, якого вони так довго приховували від публіки

Популярний український телеведучий Юрій Горбунов вперше показав публіці їх з Катею Осадчою сина Івана. Хлопчику всього 3 рочки.

Пару героїв нашої сьогоднішньої статті вважають однією з найміцніших у всьому вітчизняному шоу-бізнесі. Їхні стосунки зав’язалися у 2012-му, коли вони стали співведучими «Голосу. Діти».

Цілих 5 років закохані тримали в таємниці свій роман і тільки у 2017-му зважилися про все розповісти, в цьому ж році у них народилась спільна дитина. Для Юрія це первісток, а ось Катерина вже двічі мама — від першого шлюбу з Олегом Поліщуком у неї залишився дорослий син Ілля.

Юрій Горбунов та Катя Осадча з сином Іваном

Щасливі батьки ретельно приховують обличчя маленького Вані від громадськості, фотографуючи його виключно зі спини або впівоберта. На цих вихідних все змінилося — шоумен вирішив показати спадкоємця в соцмережах, хоча повноцінним розкриттям особистості це все ж не назвеш.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Так, в Insta-Stories Горбунова з’явилося фото сина, який сидить у візку, що їде по ескалатору супермаркету. Іван одягнений по погоді — в кросівках, штанях і теплій курточці, на голові у нього шапка, а обличчя заховане за чорною маскою. Зате публіка нарешті змогла подивитися на виразні очі малюка.

«Наш ніндзя!», — коротко і ясно підписав знімок Юрій.

Скріншот з Instagram Юрія Горбунова

Зіркова пара вважає, що коли Іван підросте, він сам вирішить, чи хоче світитися в кадрі. Це буде його особистий і усвідомлений вибір, а поки батьки намагаються тримати його подалі від камер.