Максим Галкін в ультракоротких шортах показав, чим підкорив Аллу Пугачову: Примадонну не дарма тягне на молоденьких

Популярний російський комік і шоумен Максим Галкін показав, чим свого часу підкорив саму Аллу Пугачову. Пара разом ось уже 19 щасливих років.

Зіркове подружжя є однією з головних тем для обговорення в багатьох ЗМІ. Їх то розводять, то приписують коханців, проте самі Максим і Примадонна демонструють справжню сімейну ідилію.

Зараз вони зайняті вихованням своїх семирічних двійнят Лізу і Гаррі, які в цьому році пішли в школу. Зрозуміло, що школа не звичайна, а елітна — Перша Московська гімназія, де тариф на річне навчання двох становить цілих три мільйони рублів.

Алла Пугачова, Максим Галкін і двійнята Ліза і Гаррі
Алла Пугачова, Максим Галкін і двійнята Ліза та Гаррі

Втім, якщо пара змогла дозволити собі відбудувати розкішний замок, то такі гроші для них не проблема. До речі, дітей ім народила сурогатна мати, оскільки Аллі Борисівні вже не дозволяло здоров’я.

Галкін не приховує свого щастя і часто радує шанувальників в соціальних мережах сімейними фото і відео. На цей же раз він здивував підписників в Instagram підбіркою архівних кадрів себе самого.

Максим Галкін розкрив секрет своєї зовнішності
Максим Галкін

З його підпису слідує, що на першому знімку він стоїть близько православної лавки на Халкідіках, на другому юний Максим грає в карти з братом на дачі у Внуково. Далі все на тій же локації гуморист грає з друзями в піжмурки. Ще в цій серії є фотографія з Туреччини, де герой статті вперше став на лижі.

Решту фото він не підписував, але уточнив, що всі вони зроблені в 1996-1997 роках незадовго до знайомства з Примадонною. Звичайно ж, під публікацією тут же зібралася маса захоплених коментарів:

  • «І хто б знав, чиїм чоловіком стане цей хлопчина»;
  • «Ви чудовий»;
  • «Гаррі на вас схожий»;
  • «Шорти вогонь».

Більше про життя Галкіна і Пугачової дивіться у відео:

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!