Хто цей вусатий дядько? Надія Мейхер показала 18-річного сина – Горбунов не впізнав хлопчика

У півфіналі "Танців з зірками" виступили три пари, в одній з них Надія Мейхер і Кирило Васюк. Всіх учасників за лаштунками підтримують рідні.

У попередніх випусках маму підтримували чоловік і дочки Анна і Марія. А на цей раз групу підтримки зображував старший син екс-віагрянки 18-річний Ігор. Як відомо, сина Надія Мейхер народила в 2002 році від бізнесмена Олександра Ліщенко.

Юрій Горбунов відразу не впізнав хлопця, адже бачив його ще в 4-річному віці.

Провідні і Ігор
Провідні і Ігор

Він сказав:

Ви подивіться, здоровий дорослий дядько з вусами. Я з ним познайомився, коли йому було 4 роки. Він вередував, бігав по студії

Потім ведучі поставили кілька запитань Ігорю – дивиться він “Танці”, переживає чи за маму.

Син Надії Мейхер Ігор
Син Надії Мейхер Ігор

Хлопець відповів, що, звичайно, хвилюється, думає, як вона почувається і на репетиціях, і під час виступів. І додав, що готовий завжди прийти на допомогу, якщо знадобиться.

Як вже відомо, підтримка сина допомогла – Надія з партнером залишилися в проекті і будуть боротися в суперфіналі за перемогу. Хоча перед цим всі були впевнені – Мейхер “підуть” як найслабша ланка.

Надія Мейхер в дочками на сцені
Надія Мейхер в дочками на сцені

Так що міцна підтримка мамі ще знадобиться, думаємо на фінал прийде вся сім’я.

 

 

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.