Лопну, а з’їм: Павло Зібров похвалився, як вечеряє полуторакілограмовим бургером

Чоловіки всі любителі поїсти, і артисти в тому числі. А щоб форму тримати, потім можна в спортзалі напружитися. Ось і Павло Зібров не проти щільно повечеряти, навіть від фастфуду не відмовляється.

Вусатий красавчик в своєму Інстаграмі похвалився вчорашньою вечерею – шикарним гамбургером. Та що там – гігантським гамбургерищем! Вага цього виробу – 1,5 кг!

Судячи з реакції Павла, він твердо має намір всю цю смакоту з’їсти і навіть лопнути не боїться.

Павло Зібров та гамбургер
Павло Зібров та гамбургер

Насправді, це порція на 4-х, а Павло і його сім’я отримала гамбургер в якості рекламного презенту. Везе ж деяким!

Зовсім недавно Павло теж спокушав шанувальників, тільки ковбасами – величезною кількістю. Він відвідав м’ясокомбінат в Чернігівській області та повідомив усім, що його організм дуже добре реагує на м’ясні продукти і завжди просить добавки.

Павло Зібров та ковбаса
Павло Зібров та ковбаса

Якщо пробігтися по Інстаграму знаменитості, то можна помітити, що він дійсно любитель поїсти і вміє добре готувати. Якщо комусь цікаво – ось як він готує бігус:

 

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.