Всі захоплюються довгими ногами Дженніфер Лопес – це вони просто не бачили наших Полякову та Никитюк

Незрозуміло чому, але зараз довгі стрункі ноги більше котируються, ніж розмір бюста і навіть попи. І ось вже пару тижнів західні таблоїди захоплюються "нескінченним " ногами Джей Ло, яка ними рекламує свій взуттєвої бренд.

Для вступу чесно скажемо, що довжина ніг – поняття відносне. Чим більший зріст, тим ноги довші – це розуміє і першокласник. Але є й інші параметри, по які визначають “довгооногість” – це співвідношення зросту і довжини нижніх кінцівок, що вимірюється від місця розташування тазостегнового суглоба до п’яти:

Дженіффер Лопес, звичайно, зірка світового рівня. Подивіться на всі її хитрощі по подовженню ніг – пишна міні-спідниця приховує стегна (108 см), платформа і каблук додають майже 10 см, а ще – супінатор + 2 см.

Джей Ло

Нашим рідним зірок з нею змагатися складно. Та й не треба. Наші самі по собі гарні. Просто для порівняння:

  • Ріст Джей Ло 164 см (вона пише, що 167, але це неправда), вага 56 кг (теж неправда, по її параметрам – мінімум 60), довжина ніг 95 см, розмір ноги 39. Індекс 1,72
Джей Ло
  • Ріст Олі Полякової 180 см, вага 65 кг, довжина ніг 126 см, розмір ноги 39. Індекс 1,42
Ноги Полякової навіть каблуків не вимагають
  • Ріст Лесі Никитюк 180 см, вага 64 кг, довжина ніг 110 см, розмір ноги 40. Індекс 1,63
Леся Никитюк зі своїми ногами

Для порівняння візьмемо ще одну зірку – Вікторію Бекхем:

  • Ріст 163 см, вага 54 кг, довжина ніг 97 см, розмір ноги 38. Індекс 1,68.
Ноги Вікторії Бекхем

*** Чим менше індекс – тим довше ноги.

Загалом, за всіма показниками – у Джей Ло – середньостатистична жіноча фігура, ні про яких довгих (не те, що супердовгих) ногах мова не йде. І якби не її строгі обмеження в харчуванні і заняття в спортзалі кожен день – була би звичайна товста тітка. Але вона талант, без сумніву!

Дженіфер Лопес

***

Навіщо цей пост? Не треба вірити всьому, що пишуть. Дженніфер Лопес просто рекламувала свій бренд – взуття для низькорослих жінок. А журналісти вже розписали до небес “нескінченні ноги” зірки.

Взуття від Дженніфер Лопес