Скільки сантиметрів у чоловіка Дорофеєвої? Дантес поміряв рулеткою і показав в Мережі

Український співак Володимир Дантес відповість на всі питання, які цікавили його шанувальників. Навіть на найнесподіваніші і особисті.

Український співак і чоловік артистки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес дуже активно веде свій Інстаграм і намагається бути ближче до своїх шанувальників. Так, нещодавно Володимир запропонував своїм фанатам задати йому питання, які їх найбільше цікавлять, а він, у свою чергу, пообіцяв відповісти на них максимально чесно. Так, артист не випустив з уваги і досить особисте питання. Фоловери поцікавилися розміром чоловічої гідності Володимира. Незважаючи на досить делікатне питання, співак вирішив дати відповідь з властивим йому гумором. Так, Дантес опублікував архівний кадр, на якому він лежить на траві, а поруч з ним лежить величезна, метрова шаурма.

Скріншот Інстаграм-сторіз Дантеса
Скріншот Інстаграм-сторіз Дантеса

“Колись намагалися виміряти рулеткою, не вистачило. Взяли найбільшу шаурму, щоб порівняти, теж не допомогла. “, – відповів на запитання Дантес.

Публіка не змогла залишити свої коментарі під цим знімком, але напевно багато хто оцінив почуття гумору артиста.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.