Прикрила головне місце квітами: Анастасія Волочкова опустилася на коліна перед коханцем

Епатажна Настя Волочкова, яка раз у раз світить своєї "зіркою " на кожному фото в Інстаграм, знову не втрималася і відзначилася.

Суть в тому, що зараз улюблениця Микити Джигурди полетіла на Мальдіви, і звідти щодня публікує барвисті знімки. Відомо, що вона відпочиває разом зі своїм коханцем, однак його імені і фото знаменита балерина вирішила не показувати. Деякі припустили, що вона поїхала з Микитою Джигурдою, тому і не хоче зайвий раз світити його обличчя.

Анастасія Волочкова розляглася на колінах на піску, і приготувалася до романтичної вечері з чоловіком

“Це диво! І любов! І Мальдіви! “, – підписала знімок епатажна танцівниця.

Відзначимо, що Волочкова – знаменита своїми шпагат і балетом, довгий час була однією з головних балерин Великого Театру, проте потім її вигнали. Імовірно, через її великих параметрів, і через те, що їй не вдалося знайти партнера по зростанню і “габаритам “.

Нагадаємо, навесні цього року Волочкова була помічена в скандалі, після якого загриміла в поліцію, а потім до суду. Вона пробралася в село, яка була під санітарної ізоляцією.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.