Ані Лорак вразила ефектним перетворенням: наростила волосся і змінила стиль

42-річна співачка Ані Лорак вирішила поміняти свій імідж і стала виглядати на 10 років молодше.

Ані Лорак є однією з найуспішніших і затребуваних співачок України і Росії. Співачка випускає хіт за хітом, знімає неймовірні кліпи, які набирають мільйони переглядів і створює ефектні шоу на своїх концертах.

Нещодавно Лорак випустила новий кліп на пісню «Страждаємо і любимо», де поділилася зі слухачами своїми особистими переживаннями. У кліпі Лорак приміряла відразу кілька образів. Однак один образ найбільше сподобався публіці. Так, Ані Лорак з’явилася в кліпі з довгим волоссям і ефектним макіяжем. Співачка була одягнена в чорні штани із завищеною талією і короткий топ, який топ з глибоким декольте.

Підписники Лорак захопилися таким перетворенням і засипали її компліментами в коментарях. «Неймовірний образ», «Дуже подобається образ з довгим волоссям. Крутий наряд. Вам йде такий стиль. »,« Перший образ шалено сподобався! вам дуже пасують довге волосся, найкрасивіша! »,« ну яка гарна, просто богиня! Дуже сподобався 1 образ », – відреагували користувачі Мережі.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.