“Балетна мара”: скандальна Волочкова змінила пуанти на ласти, Джигурда обімлів

Балерина Анастасія Волочкова вже кілька тижнів відпочиває на Мальдівах.

Шанувальників зацікавило те, що вона там не одна, а в компанії загадкового чоловіка, якого зірка чомусь вирішила не показувати. Звичайно, особи його на фотографіях не видно, але видно руки і тінь від сонця, фото яких зірка публікує в Інстаграм кожен день (і по кілька разів).

Балерина Волочкова вивалила в Інстаграм свої величезні ласти

“Не знаю, перетворилася чи я тут за такий довгий час в Мальдівські русалку. Але це взуття після пуанти, на мій погляд, мені теж йде? “, – грайливо написала балерина Анастасія Волочкова.

Варто зауважити, що сама епатажна балерина за всю історію російського балету Анастасія Волочкова ніяк не перестане демонструвати свою фігуру. Незважаючи на те, що Анастасія далеко не ніжна худенька, як це в основному прийнято в балеті. Її параметри росту, ваги і обсягів чималі, тому у Великому театрі їй і не знайшлося партнера.

У кадрах для Інстаграм Анастасія Волочкова позує то в купальниках, то в легких прозорих накидках, але головне – стає на шпагат.

Схожі статті

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Нещодавно у соцмережах, у відео про закулісся знімань, у кадрі разом з Наталею вперше з'явився Філімон, котрий досить жваво намагався перебити ведучу.

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.