Крістіна Асмус розповіла, чому пішла від чоловіка: “Він вважав себе занадто вільним”

Актриса Крістіна Асмус, ще будучи в статусі дружини шоумена Гаріка Харламова, натякнула на те, що проблеми в шлюбі назрівали давно. Але чому вони розійшлися, не відкривала. А зараз натяками дала знати, в чому головна причина.

В кінці червня 2020 року Крістіна Асмус приголомшила шанувальників звісткою про розлучення з Гаріком Харламовим. Красива пара разом була 8 років, у них зростає 6-річна донька Анастасія, а спільного життя не сталося.

До речі, Амсус вкрала Гарика від першої дружини Юлії, з якою він прожив три роки і пара виглядала вельми щасливою. Але на одній з передач Камеді Клабу Гарика познайомили з Крістіна і закрутилася любов. Поганою прикметою порахували те, що Гарік з Христиною стали жити разом ще задовго до розлучення з першою дружиною – майже 5 місяців.

Гарик Харламов и Кристина Асмус до развода
Гарік Харламов і Крістіна Асмус до розлучення

Їм вистачило 8-ми років, хоча тільки тепер актриса зізналася: рішення про розлучення у них дозріло більше року назад, так як відносини себе вичерпали.

Гарік так прокоментував:

Наші відносини не закінчуються, а переходять в іншу стадію

Крістіна ж тільки жартувала і тролі папараці, які придумували найнеймовірніші версії причин розставання.

Христина Асмус з донькою
Крістіна Асмус з донькою

А тепер сказала, що в шлюбі Гарік “вважав себе занадто вільним”, він спочатку не носив обручку, тому і вона сама перестала його надягати. Гарік мало зважав на інтереси сім’ї, більше часу проводив зі своїми друзями і подружками і Христині це просто набридло. Тим більше, що завжди знаходилися “доброзичливці”, доповідати де, коли, з ким і як.

У минулому року сім’ї переїхала в свій особняк на Рубльовці, яким Крістіна дуже хвалилася в Інстграмі. Але і це не врятувало ситуацію. Актриса зізналася, що вони стали бачитися ще рідше – у великому будинку можна було і не зустрітися за весь день.

Особняк на Рубльовці
Особняк на Рубльовці

Цей особняк вартістю більше 100 млн руб. (Майже $ 1,5 млн) Гарік купив ще до одруження, його довго доводили до розуму. Тепер, після розлучення він написав дарчу на дочку Анастасію – це тепер її повна власність і Крістіна не зможе будинок ні продати, ні обміняти.

Гарік відвів дочку в 1 клас, так як мама була на зйомках
Гарік відвів дочку в 1 клас, так як мама була на зйомках

Сам Харламов зняв інший особняк неподалік, щоб міг відводити дочка в школу, він часто навідується її з Христиною і відносини у них цілком дружні.

 

 

 

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.