У мережі з’явилося рідкісне фото Алли Пугачової з дочкою Кіркорова: відразу видно, що вона їй не чужа

Дочка поп-короля російської естради Філіпа Кіркорова Алла-Вікторія 26 листопада відсвяткувала свій 9 день народження.

Хоча Алла Пугачова і Філіп Кіркоров вже давно не є парою, шанувальники досі пам’ятають про їх любовний зв’язок. Це і не дивно, адже Кіркоров сам зізнається, що Пугачова – це головна жінка в його житті. Артист навіть свою дочку назвав подвійним ім’ям Алла-Вікторія на честь Пугачової і своєї матері.

Кіркоров був одружений на Пугачовій 11 років
Кіркоров був одружений на Пугачовій 11 років

У день народження дочки Кіркорова на фан-сторінці Примадонни з’явилося рідкісне фото Алли Борисівни з Аллою-Вікторією. На фото Пугачова мило посміхається дівчинці і обіймає її однією рукою.

Малятко уважно слухає, одночасно намагається утримати дитячу корону на голові рукою і теж посміхається знаменитій співачці.

Користувачі Мережі відразу взялися вітати дівчинку в коментарях і відзначили, що Анна-Вікторія зростає справжньою красунею. А деякі помітили теплі стосунки між Примадонною та дівчинкою.

Скриншот комментариев под публикацией

Нагадаємо, Філіп Кіркоров має двох дітей – 9-річну Аллу-Вікторію і 8-річного Мартіна. Обидві дитини народжені за допомогою сурогатного материнства. Деякий час в Мережі ходила інформація, що донором яйцеклітини могла бути саме Алла Борисівна. Як відомо, Пугачова заморозила свої яйцеклітини ще в той час, коли була одружена з Кіркоровим. Однак підтвердження інформації про донорство так і не з’явилося.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.