З довгими рудим волоссям: Джамала показала, як виглядала в юності

Відома українська співачка Джамала показала, як виглядала до того, як стати відомою.

Героїня сьогоднішньої статті є активним користувачем соціальних Мереж. Інстаграм співачки налічує понад 900 тисяч підписників. Джамала регулярно публікує свіжі фотографії та ділиться зі своїми шанувальниками не тільки творчим, але і сімейним життям.

Цього разу артистка вирішила показати своїм підписникам, як вона виглядала в 13 років. Джамала показала фотографію з Криму, на якій вона посміхається, позуючи в фіолетовому світшоті з білими смужками і чорних лосинах. Знаменитість постала на кадрі з рудим відтінком волосся, тому багато підписників написали, що її не впізнати на дитячій фотографії.

«На фото Джамала? Не впізнав би »,« Це ви така молода? »,« Яка класна, прям дівчинка, дівчинка »,« Як старший син схожий на вас », – відреагували на знімок користувачі Мережі.

Нагадаємо, 19 червня українська співачка Джамала вдруге стала мамою. Своєму чоловікові Бекіра виконавиця подарувала другого сина – Селіма-Гірая.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.