Шостий місяць вагітності: Ані Лорак показала замислене фото в положенні

Співачка Ані Лорак показала фото, на якому задумалася про майбутнє.

На новому знімку з Інстаграм-аккаунта знаменитості вона одяглася в такий наряд, в якому не видно її живота, а він на шостому місяці вагітності добре простежується, особливо в обтягуючих костюмах. Саме півроку тому вперше з’явилася чутка про те, що Ані Лорак вагітна від свого нового чоловіка Єгора Гліба.

Про Єгора відомо багато, так як він – публічна особа, в минулому продюсер Тіматі і резидент корпорації Блек Стар.

Нинішній чоловік Ані Лорак уже колись мав дружину українку. Їй була співачка TAYANA, яка, як і Ані Лорак, родом з Чернівецької області. У пари навіть народився син, однак врятувати шлюб він все одно не зміг.

Зараз Єгор Гліб і Ані Лорак живуть удвох в Москві, і виховують доньку Ані Софію

Софія народилася 9 років тому від першого шлюбу з турецьким красенем Муратом. Але, судячи з усього, вона дуже хоче собі братика або сестричку.

“Люблю приміряти різні образи. Макіяж, зачіска, одяг перетворюють і відкривають цікаві грані. Так що ж краще: стійкий образ, або змінюватися з часом і відчуттями? # Страдаемілюбім “, – підписала нову фотографію співачка.

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.