Стоцька і Кіркоров знову разом: руда бестія зізналася в любові королю естради

Напередодні Анастасія Стоцька виступила в театральному шоу "Шахи ", після якого сталося те, чого ніхто не міг очікувати.

Серед глядачів цього театрального шоу був король естради Філіп Бедросович Кіркоров. Після виступу він буквально побіг на сцену, і кинувся в обійми рудої красуні Анастасії Стоцької.

Шанувальники і глядачі були здивовані такого повороту подій, так як Філіп і Анастасія вже довгий час разом не з’являвся на публіці і не спілкувалися

Відносини Філіпа Кіркорова та Анастасії Стоцької привертають тим, що за чутками, саме через Анастасії Філіп Кіркоров свого часу кинув Примадонну Аллу Борисівну Пугачову.

А ще, син Анастасії Стоцької дуже схожий на Філіпа Кіркорова за рисами обличчя і зачісці, тому шанувальники нерідко запитують у співачки в коментарях від кого ж дійсно її дитина. Однак довгий час Анастасія і Філіп мовчали з цього приводу, лише іноді жартували, що шанувальники самі собі щось придумали.

Але їх остання зустріч розставила крапки над і.

Анастасія Стоцька виклала в Instagram відео, де вони з Філіпом обіймаються. А на відео написано “I LOVE YOU “, що в перекладі означає “я тебе люблю “.

Анастасія Стоцька та Філіп Кіркоров
Анастасія Стоцька та Філіп Кіркоров

Це відео і фотографія в обнімку з Філіпом Кіркоровим дають право вважати, що вони нарешті розсекретили свої відносини, і тепер не будуть приховувати свій статус.

Відзначимо, Анна Борисівна Пугачова, яка була в шлюбі з Філіпом Кіркоровим, вирішила розлучитися з деякою інформацією саме через взаємини свого чоловіка зі своєю рудою підопічної

Анастасія Стоцька навіть вийшла заміж за іншого чоловіка, але шанувальники думали, що це лише для того, щоб відвести чутки і плітки від її імені.

А насправді, як виявилося, Філіп і Анастасія весь цей час були разом. Тепер з’явилася ще й версія про те, що дітей Філіпу народила саме Анастасія Стоцька.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.