Мохнатка турецького красеня Бурака Озчівіта підірвала мережу: так можуть не тільки дівчата

Турецький актор Бурак Озчівіт досить часто показує реалії своєї акторської та модельної життя.

За ним в Instagram стежить більше 16 млн передплатників. Це шанувальники з різних країн, де коли-небудь показували серіали за участю Бурака Озчівіта. Але найвідомішою картиною став серіал “Чудовий вік “, заснований на історичних подіях, які реально відбувалися за часів Османської імперії.

Бурак Озчівіт грав там Балі Бея: завдяки йому і здобув усесвітню популярність

Особливо визнання Бурака як актора з’явилося серед жіночої аудиторії глядачів.

Для багатьох стало шоком, що Бурак Озчівіт насправді одружений і виховує дитину. Його дружина – Фахріє Евджен. Вони познайомилися на зйомках серіалу “Корольок – пташка співоча “.

В кінці літа 2020 року з’явилася інформація, що його шлюб з дружиною в Фахріє Евджен тріщить по швах. У той час увагу до персони актора і турецької моделі Бурака Озчівіта тільки підвищився, тому він, не втрачаючи часу, став частіше з’являтися на теренах Інстаграм і публікувати свої знімки.

На останній фотографії він показав, як відвідав вуличне кафе, і задумливо дивився вдалину, позуючи перед фотокамерою.

Шанувальників привернуло те, що Бурак озчівіт змінив імідж, а саме відростив бороду. Тепер він більше схожий на Султана.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.