Улюблена жінка Дана Балана засліпила ногами в короткій сукні. Ні, це не Тіна

62-річна мама Дана Балана Людмила - жінка, яка здатна позмагатися в красі навіть з української дівою Тіною Кароль.

Саме тому цих двох жінок часто порівнюють між собою. Людмила Балан, незважаючи на свій вік, зовсім не виглядає на 62 роки, адже вона струнка, спортивна, красива і завжди усміхнена на фото.

Теж саме можна сказати і про Тіну Кароль, яка ретельно піклується про свою зовнішність і про свій зовнішній вигляд. Інстаграм блог Людмили Балан наповнений життєрадісними підписами, побажаннями, квітами з сердечками і її гарними фотографіями, на яких жінка ефектно позує в прекрасних вечірніх нарядах.

Карколомна мати Дана Балана Людмила і її шикарний вечірнє вбрання: блиск і шик

Варто відзначити, що, як для 62-річної жінки, вона виглядає дуже молодо. Можливо, вона не раз зверталася до пластичних хірургів, і робила підтяжки.

За фотографіями Людмили Балан можна зрозуміти, що вона прихильник розкоші і блиску в своєму стилі одягу. Невідомо, чи працює вона зі стилістами, або створює свій імідж одна, але за її сторінкою в Інстаграм захоплено стежать понад 25 тисяч осіб.

Крім цього, її ноги можна побачити і на інших фото, наприклад, з пляжу.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.