Наречена Винника в шкіряних міні шортах поманила пальцем: все чекає свого Олежика

Про Таїсії Сватко, більш відомої як Таюне, до сих пір зберігається загадка - хто вона Олегу Виннику ?! Просто бек-вокалістка, улюблена або все-таки дружина. Обоє оберігають правду як військову таємницю.

Повелитель вовчих Олег Винник і Таюне разом можна побачити на сцені, за лаштунками і на репетиціях, а поза роботою ведуть Паралельно життя. Або ж дуже добре шифруються! Але навряд чи б від теперішніх папараці довго вдавалося приховати спільне проживання, навіть натяку на яке немає.

Залишається прихильницям сподіватися, що Винник – вільний чоловік, а значить, і потенційний жених, що дає шанси для кожної.

 ""

А Таюне щось засумувала – опублікувала чорно-білі фото, вся одягнена в чорне, такий собі дуже стильний і трохи брутальний тотал-блек.  ""

Чорні шкіряні міні-шорти, куртка-косуха, чорні колготки і футболка, лакові черевики – все підібрано ідеально для рокерского стилю.

 "Таюне "

До цього – недбало укладене, злегка завите довге волосся і мінімум макіяжу – тільки очі трохи виділені. А найголовніше – це пронизливий погляд!

 "Таюне "

Там читається і смуток, і очікування, і надії. Тільки ось на що? Можливо, це пов’язано з новою творчою роботою співачки. А може просто настрій такий – чорно-білий …

 ""

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.