Максим Галкін показав, що Пугачова витворяє одними тільки руками: «Заходжу в кімнату, а там ..»

Максим Галкін опублікував в своєму Інстаграмі веселе відео і показав, як Алла Пугачова опікується дітьми.

Цілих 19 років Примадонна щаслива в стосунках з молодшим на 27 років коміком Максимом Галкіним, і ніяка різниця у віці для них не перешкода. Остання, до слова, є головним предметом обговорення в багатьох ЗМІ, які раз у раз розводять подружжя. Однак незважаючи на чутки, пара доводить, що їхні стосунки міцні і тримаються не тільки на любові, а й на глибокій взаємоповазі.

Галкін і Пугачова створили по-справжньому міцну сім'ю
Галкін і Пугачова створили по-справжньому міцну сім’ю

Вогонь в шлюбі Пугачової і Галкіна підтримують їх 7-річні двійнята Ліза і Гаррі, які ростуть неймовірно харизматичними і талановитими дітьми. Зоряні батьки із задоволенням діляться в соціальних мережах не тільки своїми фотографіями, але і свіжими знімками своїх дітей. Так нещодавно Максим Галкін опублікував веселе відео, в якому Алла Борисівна масажує ніжки синові Гаррі, а маленька Ліза махає над ним подушкою ніби віялом.

“Заходжу в кімнату вчора, а там така картина. І тобі масаж ступень, і над головою опахало. А сьогодні з ранку діти привітали маму з Днем Матері! “, – підписав відео Галкін.

У коментарях прихильники сімейства відзначили, що у Пугачової і Галкіна ростуть чудові діти. Також багато фоловерів оцінили зовнішній вигляд Примадонни, написавши в коментарях, що вона виглядає чудово.

Нагадаємо, Галкін і Пугачова живе в цьому замку в елітному селищі Грязь. Детальніше про те, як він виглядає зсередини, дивіться в нашому відео на YouTube-каналі «Одна Хвилина»:

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.