Важка доля Костянтина Хабенського: смерть коханої дружини, депресія, самітництво, благодійність

Костянтин Хабенський - один з найталановитіших і відомих російських акторів, чия слава давно вийшла за рамки СНД і дісталася навіть до Заходу. Але його знають не тільки по десяткам гідних проектів, але і як доброї, щедрої людини з важкою долею.

Від інших зірок російського шоу-бізнесу Хабенського відрізняє не тільки байдужість до багатства (актор жертвує свої гонорари на доброчинність, не рясніє модними і дорогими брендами), але і приземлені життєві погляди. В деякій мірі, ближчим до публіки його зробили життєві трагедії – адже саме так швидко розумієш, що матеріальне на перше місце ставити немає сенсу.

Хабенський з першою дружиною
Хабенський з першою дружиною Анастасією

Довгий час Хабенський жив у щасливому союзі зі своєю справжньою любов’ю, Анастасією Смирновою, але буквально через пару місяців після народження первістка жінка загинула від онкології (рак мозку). Хворобу виявили ще під час вагітності, і Костянтин Юрійович готовий був лікувати дружину за будь-які гроші – вони навіть разом літали на терапію за кордон, але лікарям не вдалося врятувати Анастасію. Лікування тільки дозволило їй дожити до народження дитини і ще трохи побути з сином.

Сина Івана зараз 12 років
Сину Івана зараз 12 років

Рак мозку залишив їх сина без мами, а актора – без коханої, і йому довелося жертвувати часом з сином заради заробітку грошей на їхнє проживання. Так хлопчик переїхав до тещі Хабенського – Інна Глебівна доглядала за ним все дитинство і потім, коли сама переїжджала в Барселону, відвезла з собою Івана. Костянтин Юрійович тим часом пішов в депресію, тривалий час ні з ким не спілкувався, навіть перестав працювати. А потім зайнявся благодійністю, щоб хоч якось відволікатися від розставання з коханою.

Костянтин Хабенський з другою дружиною
Костянтин Хабенський з другою дружиною Ольгою

Тільки через п’ять років актору вдалося знову відкрити серце новим почуттям – серед його близьких людей завжди його підтримувала і допомагала актриса Ольга Литвинова. Пара дружила довгий час, поки в 2013 не прийняла рішення узаконити теплі відносини.

Костянтин Хабенський з донькою Олександрою
Костянтин Хабенський з донькою Олександрою

Незабаром в шлюбі народилася старша Олександра. Буквально через рік в сім’ї з’явилася ще одна дівчинка (ім’я її поки не озвучено).

Костянтин Хабенський з дочками
Костянтин Хабенський з дочками

Незважаючи на наявність двох дітей в новому союзі, Хабенський підтримує міцний зв’язок з сином і часто приймає його в гостях у Росії.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.