Наречена Дана Балана Тіна Кароль вийшла на паркет «Танців» в білій сукні з відкритим декольте: не вистачає тільки каблучки

Популярна українська співачка Тіна Кароль в фіналі «Танців» вийшла на паркет в білосніжній сукні, натякнувши тим самим на можливе весілля з молдавським мачо Даном Баланом.

Вчора завершився новий сезон самого танцювального проекту країни «Танці з зірками», ведучими якого традиційно були Юрій Горбунов та героїня нашої сьогоднішньої статті.

Для останнього ефіру Тіна вибрала розкішний образ від улюбленого дизайнера David Koma з високим розрізом на нозі і прозорою вставкою в зоні декольте.

Тіна Кароль в новому образі на паркеті

Акуратна укладка з рівним волоссям, ніжний макіяж і лаконічні прикраси зробили виконавицю ще більш елегантною.

Не можна не сказати, що в грандіозному фіналі взяв участь і потенційний наречений Кароль Дан Балан. Співак спільно з фіналісткою «Голосу країни» Індірою Єдільбаєвою виконав пісню «Дышат о любви».

Індіра Єльдібаєва і Дан Балан

Навіть у Горбунова така поява молдавського артиста на паркеті викликала подив. Так, шоумен поцікавився у Дана, чи буде Тіна його ревнувати, на що він уникнув відповіді і запропонував Юрію поставити це питання самій Кароль.

Юрій Горбунов та Тіна Кароль в фіналі «Танців з зірками» 2020

Роман їм приписують ще з того моменту, як вони стали колегами в вокальному шоу на 1+1. Там знаменитості демонстрували на камеру непідробну зацікавленість один одним, причому деякі шанувальники вже говорять про весілля і можливу вагітність співачки від молдавського мачо.

Дан Балан і Тіна Кароль

Незважаючи на величезну кількість подібних чуток, зіркова парочка ніяк їх не коментує, чим тільки підігріває інтерес публіки. Втім, їм прекрасно це вдається.