Ані Лорак показала, якою молодою і щасливою вона була в шлюбі з Муратом Налчаджиоглу

Відома українська співачка Ані Лорак показала архівне сімейне фото ще до розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу.

У минулому році героїня нашої сьогоднішньої статті розлучилася зі своїм чоловіком, у шлюбі з яким прожила цілих 10 років. У подробиці того, що сталося між ними зірка не посвячувала ЗМІ, хоча відомо, що за часів спільного життя Мурат їй зраджував.

Ани Лорак и Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

У подружжя залишилася спільна дочка Софія, живе вона з мамою, тим не менш бачитися з татом Кароліна їй не забороняє. Дівчинці вже 9 і не так давно вона навіть знялася в кліпі у знаменитої матері, але у себе в Insta-Stories виконавиця поділилася спільним фото зі спадкоємицею, де та ще зовсім маленька.

Скриншот из Instagram Ани Лорак
Скріншот з Instagram Ані Лорак

Судячи з усього, таким чином Ані нагадала шанувальникам про День матері, який в Росії відзначають в останню неділю листопада. Саме там вона зараз живе і працює. Цей архівний кадр співачка доповнила смайликом у вигляді сердечка.

З огляду на непросте дитинство Лорак, для доньки вона намагається зробити все і ні в чому їй не відмовляє. Наприклад, на дев’ятиріччя цього літа знаменитість влаштувала пишне свято в стилістиці «Сімейки Адамс», де також були присутні Філіп Кіркоров з дітьми, Сергій Лазарєв з сином та інші зірки.

Девятый день рождения дочери Ани Лорак Софии
Дев’ятий день народження дочки Ані Лорак Софії

Не можна не відзначити, що після розлучення героїня статті довго не сумувала і закрутила роман з молодим саунд-продюсером Єгором Глєбом — колишнім чоловіком співачки Тетяни Решетняк, більш відомої за псевдонімом TAYANNA. Цікаво, що вона сама публічно побажала Єгору і Ані щастя.

Ані Лорак і Єгор Гліб
Ані Лорак і Єгор Гліб

Більше цікавого про життя Кароліни Куєк дивіться у відео на YouTube-каналі «Одна Минута»:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.