Як живе Діана Гурцька після завершення кар’єри

Останнім часом 41-річна співачка Діана Гурцкая рідко з'являється на сцені, її також не часто можна побачити на телеекранах. У чому причина зникнення зірки, читайте в нашому матеріалі.

Діана Гурцька народилася незрячою, але це не завадило артистці домогтися успіху в шоу-бізнесі. Незважаючи на популярність і хороші перспективи, вона вирішила присвятити себе сім’ї.

Діана заміжня, разом з чоловіком вони виховують сина. Гурцька поділилася, що відчуває себе щасливою в ролі матері і люблячої дружини. Хоч і не приховує той факт, що дуже побоювалася за здоров’я сина: у співачки був страх того, що її порок передасться хлопчикові. Однак, на щастя батьків, дитина народилася здоровою.

Діана з сином Костянтином

Діана не приховує від шанувальників своє особисте життя, часто ділиться подробицями в соціальних мережах. Як зізнається артистка, є побутові речі, з якими їй самостійно впоратися не під силу. Тоді на допомогу приходять чоловік і син Костянтин, якому, до речі, вже 12 років. Співачка навіть з’являлася з ним на телебаченні. В одній з передач хлопчик поділився, що дуже любить свою маму.

Родина Діани

Крім того, співачка – керівник фонду, в якому допомагають незрячим дітям: займаються їх реабілітацією та купують обладнання. Діана відвідує заклади, в яких навчаються і виховуються такі діти. Вона також організовує для них концерти і своїм прикладом показує, як досягати успіху, незважаючи ні на що.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Актрисі немає чого приховувати. Зірка Величного століття Мер’єм Узерлі нарешті пояснила, чому пішла з серіалу.

Нагадаємо, що Кошовий, Горбунов, Потап радять бути прикладом для своєї сім’ї під час епідемії коронавірусу.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.